Mijn naam is Joyce Blauwhoff. Ik ben gezinspedagoog, pedagogisch trainer en spreker.
Ik help pedagogisch professionals en ouders met opvoeden om kinderen hun eigen versie te laten zijn. Mijn missie is dat opvoeders kinderen laten groeien tot leuke volwassenen die voldoende zelfacceptatie en zelfvertrouwen bezitten!

Ik geef inspirerende (online) trainingen,  webinars, masterclasses en workshops. De kwaliteit van scholing zit in verbinding maken tussen deelnemers waarbij ze ruimte krijgen ervaringen uit te wisselen. Ik help deelnemers om situaties door de ogen van een kind te zien waardoor zij inzicht krijgen in het gedrag van een kind. Hierdoor stemmen zij nog meer af op het kind waardoor het opvoeden makkelijker wordt.

En alleen maar luisteren tijdens de trainingen en webinars? No way!
Energieke bijeenkomsten met humor, afwisseling in werkvormen en aansluiten bij de wetenschap zijn essentiële onderdelen van de werkwijze van J. Blauwhoff.

Wil je meer weten over mijn werkervaring, referenties van opdrachtgevers en mijn opleidingen? Klik dan op de LinkedIn button onder mijn foto onderaan de pagina.

Met mijn bedrijf heb ik inmiddels voor vele opdrachtgevers in heel Nederland workshops, webinars, lezingen en trainingen mogen geven waardoor mijn bedrijf is uitgebreid met trainers waarmee ik graag samenwerk.

Heb je vragen of wil je meer info? Mail gerust. Ik denk met je mee en help je graag!

- Joyce

Teamleden

Meer informatie over de achtergrond van de leden van het team? Klik op de LinkedIn button!

joyce

Joyce Blauwhof

Gezinspedagoog | Trainer/facilitator | Eigenaar
annelot

Eefje Kuil

Gedragsdeskundige | Trainacteur

laura

Iris Hartong

Trainer | Beleidsmedewerker | Natuurcoach
eefje

Laura Hagt

Trainer | Trainacteur