lezing

Wat bezorg ik jouw publiek? 

Ik deel in 60-75 minuten alle inzichten over de pedagogische wetenschap. Er zijn diverse pedagogische thema's te boeken in verschillende interactieve en inspirerende keynote lezingen.
Ik maak het liefst met de klant een lezing op maat die een deelnemer aanzet tot nadenken en leert kijken door de ogen van een kind. En die met een lekkere energie naar huis gaat 'Goh, hier had ik wat aan!'.

Pedagogische wetenschap is waardevol, maar alleen 'wetenschappelijk gepraat' brengt ons niet verder. Mijn lezingen zijn daarom doorspekt met praktijkvoorbeelden, humor en deelnemers (of het nu ouders zijn of pedagogische professionals). Na de lezing kun je direct aan de slag met concrete tools en strategieën!

Heb je een spreker nodig voor jouw evenement, summit, studiedag, teamdag of ouderavond?
Wil je dat het toegespitst wordt op jullie pedagogisch beleidsplan of heb je andere wensen?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik denk graag met je mee!

spreker-kinderopvang-lezing

Wat anderen zeggen over verschillende keynote lezingen:

IMG_1635
IMG_1634
IMG_1636
IMG_1637 2
IMG_1639
IMG_1638 2

Mijn keynote lezingen:

Wie ben ik?

Ik ben op mijn 19e begonnen als invalkracht op de peutergroep in de kinderopvang. Naast mijn studie pedagogiek heb ik vele jaren op de groep gewerkt met kinderen. Van verticale groepen tot bso-groepen, van pedagogische behandelgroepen met kinderen met autisme/ODD/ADHD tot werken als nanny bij een gezin. Toen is de liefde voor de kinderopvang geboren en ik zal deze waardevolle branche niet meer verlaten. Een aantal jaren heb ik als manager gewerkt om vervolgens aan de slag te gaan als docent pedagogiek. Nu help ik al meer dan 15 jaar met mijn bedrijf professionals en ouders om (nog) meer af te stemmen op kinderen zodat zij hun eigen versie kunnen en durven zijn. Dat is mijn missie!

Ik heb al op meerdere congressen en studiedagen mogen spreken, denk aan 'Masterclass Omgaan met Opvallend Gedrag', Congres 'Topsprekers in de Kinderopvang' en o.a. studiedagen voor kinderopvangorganisaties met lezingen van 50 tot 350 personen.

Kan jouw evenement wel een verfrissende afwisseling gebruiken? I'm your woman! 🙂

Spreker-Joyce-Blauwhoff-kinderopvang

Ik kwam eerder bij...

Offerte aanvraag

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.