Reviews

webinars-training- kinderopvang-joyce-blauwhoff
webinars-training- kinderopvang-joyce-blauwhoff
Afbeelding1
webinars-training- kinderopvang-joyce-blauwhoff
kroostopvang

Carlien Langelaan
Directeur gastouderbureau Kroostopvang

“Persoonlijk vind ik Joyce zeer prettig om mee samen te werken, maar het gaat er niet om wat ik van haar vind. Belangrijker is dat de gastouders aan wie Joyce trainingen geeft enthousiast over haar zijn. En dat is zo. Trainingen die Joyce verzorgt, hetzij trainingen van NJi of zelf ontwikkelde trainingen worden door mijn gastouders druk bezocht. Gastouders vinden Joyce een zeer prettige trainer, die de inhoud van haar trainingen duidelijk kan overbrengen. Niet alleen is zij deskundig op haar vakgebied maar ook een zeer warm en fijn persoon om of training van te krijgen of mee samen te werken.

viaviela

Yvette van der Sanden
Pedagogisch beleidsmedewerker ViaViela B.V.

“Joyce heeft 6 trainingen Meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld verzorgd voor alle consulenten en bemiddelingsmedewerkers van Viaviela.nl. De training werd met veel enthousiasme ontvangen en is beoordeeld met een 8.2! Zelf heb ik de samenwerking met Joyce ook als zeer prettig ervaren. Ze is doelgericht, professioneel en zeer enthousiast over haar vak. Zij weet deze zaken dan ook over te brengen in de training. Daarnaast heeft Joyce veel oog voor de groep en zorgt voor een veilige sfeer binnen dit heftige onderwerp.”

teun

Adrienne Duinkerke
Directeur Kinderopvang Natuurlijk Amersfoort

“Met heel veel passie en enthousiasme heeft Joyce bij Teun Kinderopvang een studiedag verzorgd. De meldcode kindermishandeling is een serieus en heftig onderwerp. Ze heeft dit heel goed over kunnen brengen, het hele team was van begin tot eind betrokken en geboeid. De afgelopen dagen ook van het team allemaal lovende woorden over de studiedag gehad. Mede door de samenwerking met trainacteur Eefje Kuil was het allemaal heel realistisch. Het inhuren van JB Expertise is de investering in je team meer dan waard.”

dak

Dita van Dijk
Manager Bedrijfsvoering Kwaliteit & Pedagogiek, Dak Kindercentra

“Joyce is een trainster die erg goed kan aansluiten bij een organisatie, de medewerkers en hen leert om aan te sluiten bij kinderen. De pedagogisch medewerkers zijn na een training van Joyce nog enthousiaster over hun vak en hebben meer inzicht gekregen in hun vaardigheden. Ik heb erg plezierig met Joyce samengewerkt. Zij is open, eerlijk, is flexibel en levert zeer goede kwaliteit.”

kindergarden

Heleen de Haan
Kwaliteitsmanager Kindergarden

“Joyce heeft in 2016 en 2017 bij Kindergarden aan drie groepen medewerkers de training ‘Oog voor interactie’ gegeven, hiernaast heeft ze ook een voor Kindergarden op maat gemaakte training over interactievaardigheden verzorgd, specifiek voor baby’s, dreumesen, peuters en BSO. Joyce is een gedreven en betrokken trainer met verstand van zaken. Medewerkers ervaren haar als een prettige trainer, ze kan schakelen als de situatie daar om vraagt. Haar praktijkervaring in de kinderopvang zorgt ervoor dat ze deskundig is en goed kan aansluiten bij de pedagogisch medewerkers. We hebben bij Kindergarden de samenwerking met Joyce als erg prettig ervaren.”

koekeberen

Danielle en Peggy Koekenbier
Oprichters kinderopvangorganisatie De Koekenbieren, Halfweg

“Wij hebben met onze medewerkers de workshop kindermishandeling gevolgd. Het toch wel precaire onderwerp werd helder en duidelijk gepresenteerd. Er was meer dan voldoende ruimte voor vragen en verhalen. Het was een zeer interactieve en leerzame avond. Je merkt aan Joyce dat ze uit het werkveld komt, ze weet heel goed wat er leeft binnen de kinderopvang. Wij zullen zeker nog een keer van haar diensten gebruik gaan maken.”

gastouderland

Marike Wittebol
Eigenaar Gastouderland

Over de studiedag Complexe gespreksvoering met ouders voor 26 consulenten (houders van een gastouderbureau):

“Joyce heeft voor onze consulenten een training verzorgd over communiceren met ouders en gastouders. Na een heldere uiteenzetting over enkele theoretische aspecten kwamen de rollenspellen aan bod. Ondanks dat veel mensen dit lastig vinden wist Joyce, door de sfeer die was ontstaan, met gemak hier kandidaten voor te vinden. De consulenten waren heel enthousiast en hebben er zeker iets van opgestoken wat ze mee kunnen nemen in hun dagelijks functioneren. Het was een zeer verhelderende en leerzame training die wat ons betreft veel langer had mogen duren. We hebben daarom al een nieuwe vervolgtraining gepland.”

ggdghor

Fred van der Wal
Projectmedewerker kwaliteit Kinderopvang GGD GHOR

Over de lezing “Waarom zijn pedagogisch medewerkers belangrijk voor kinderen?” zegt Fred het volgende:

“Joyce van JB Expertise heeft aan het Landelijk Centrum Toezicht Kinderopvang (GGD-GHOR Nederland) een presentatie gegeven over beïnvloeding van gedrag van kinderen door volwassenen. Ze gaf daarbij onder andere een uiteenzetting over de verschillende fases die kunnen worden herkend in het professioneel handelen van een PM-er, aan de hand van een filmpje. Een focus lag op het herkennen dat gedrag (van kinderen) verschillend beleefd en geïnterpreteerd kan worden. Joyce is kundig en interessant verteller, geeft een boeiende en gedreven presentatie en speelt in op publiek.”

stichtingkinderopvangvianen

Lidwien Boudens
Beleidsmedewerker Pedagogiek, Stichting Kinderopvang Vianen

“Joyce heeft bij Stichting Kinderopvang Vianen 4 avonden medewerkers van de BSO locaties getraind in het omgaan met ‘knap lastig’ gedrag van kinderen. Joyce heeft goed geluisterd naar de leervraag van de medewerkers en de training echt op maat ontwikkeld. De medewerkers hebben de training dan ook met een gemiddelde van 8,7 beoordeeld. Een aantal quotes: “De manier waarop Joyce ons er steeds weer bij betrok na een lange werkdag, met humor en respect. Ik heb genoten.”“Door de opdrachten maak je mee/voel je wat kinderen meemaken en voelen, het houdt je een spiegel voor waardoor je anders naar kinderen gaat kijken en reageren.”, ” Enthousiast, deskundig, afwisselend, interessant.”

berendbotje

Gaby Alberts
Pedagogisch directeur Kinderopvang Berend Botje

"Joyce is echt onze favoriete trainer. Onze pm-ers en gastouders volgen graag haar trainingen en webbinars. Een training van Joyce is altijd een succes en de evaluaties zijn lovend. Ook onze pedagogische staf/Pedagogisch coaches en VVE trainers werken heel graag samen met Joyce!"

Glazenstad

Chantal Krul - Ruinard
Eigenaresse Gastouderbureau de Glazenstad

"Enige tijd geleden hebben mijn gastouders en ik een online training mogen volgen bij Joyce over professionele gespreksvoering met ouders. Wat deze training zo waardevol maakte was dat gastouders vooraf een casus mochten delen waardoor er persoonsgericht tips en trucs konden worden aangeboden. Interessante informatie in combinatie met interactief oefenen maakte het een training die verfrissend was. Daarnaast heeft Joyce een fijne manier van informatie overbrengen. Direct, professioneel en met humor!"

Stichting Kwest

Sandra van Dijk
Pedagogisch coach en Trainer Stichting Kwest

"Joyce heeft de pm'ers van Stichting Kwest de training Druk en dwars gedrag gegeven. Joyce vertaald de wetenschap met heldere uitleg en concrete voorbeelden naar de werkvloer. Medewerkers waren geboeid, vonden de inbreng van eigen casussen fijn en vonden de manier van vertellen erg prettig."

Humankind

Lisette van Vugt
HRM Humankind

"Humankind organiseert regelmatig webinars over kindontwikkeling. Op maandag 5 juli 2021 gingen we, met onder andere Joyce, in gesprek over de peuterpuberteit; een bijzondere en soms heftige fase. Wij hebben Joyce leren kennen als een enthousiaste spreker, die op authentieke wijze, waardevolle inzichten deelt uit de dagelijkse praktijk én onderbouwt vanuit theoretische kaders. Interessante handvatten voor zowel pedagogisch medewerkers, ouders als andere opvoeders, want achter elk peutergedrag zit een behoefte. Dat bleek uit de energieke dialoog tussen ontwikkelingspsycholoog Steven Pont, Humankind pedagoog Miranda Brouwer én Joyce."

SKZ

Natasja van Haasteren
Pedagogisch coach Stichting Kinderopvang Zoeterwoude

"Joyce heeft in huis wat een trainer een goede trainer maakt:
1. Oog voor de behoefte van, en aansluiting met de deelnemers,
2. Kennis over en ervaring met het werkveld van de deelnemers,
3. Flexibiliteit om haar aanbod op maat te maken,
4. Praktische voorbeelden en afwisselende werkvormen,
5. Een aansprekende manier van trainen met groot enthousiasme en humor,

Ook online weet ze precies hoe ze de aandacht kan vasthouden. De bijdrage van Joyce haar interactievaardighedentraining op maat heeft er bij onze organisatie toe geleid dat de bewustwording van onze collega's is vergroot. Zij zijn dankzij de training van binnenuit gemotiveerd om verdieping in hun pedagogisch en educatief handelen aan te brengen."

waardse kids

Jessica Verhoog
Pedagogisch beleidsmedewerker Waardse Kids

"Onze pedagogisch medewerkers waren heel tevreden over de training die Joyce bij ons gegeven heeft. Joyce voelt goed aan wat een groep nodig heeft, ze speelt hier op in en staat open voor feedback. In de trainingen zorgt ze voor een goede afwisseling tussen theorie /onderzoek, praktijkvoorbeelden en ruimte voor ervaringen en vragen van deelnemers."

Nannywereld

Miranda Pronk-Havinga
Eigenaar Nannywereld

"Joyce heeft meerdere trainingen aan Nanny’s van Nannywereld gegeven. Joyce kan heel goed schakelen, ligt goed bij de doelgroep en is prettig om naar te luisteren in een training. Ik, als opdrachtgever, vind haar open, pro-actief en innovatief. Ik hoop nog vaak met haar te mogen werken."

Hero Kindercentra

Eva van Wissen van Veen
HRM manager, Hero Kindercentra

“Joyce traint dit jaar, net als vorig jaar, medewerkers in ‘complexe gespreksvoering met ouders’ Een training die zij op maat voor Kinderopvang Haarlem heeft ontwikkeld. De training wordt zeer goed ontvangen door de medewerkers en met gemiddeld een 9 beoordeeld. Joyce is een hele goede trainer, ze is deskundig, kan snel schakelen, goed insteken op verschillende niveaus van de deelnemers en is heel goed in staat om mensen te enthousiasmeren.”

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer reviews lezen?

van deelnemers van mijn trainingen, workshops en webinars?
Ga dan naar mijn Facebook pagina en kijk bij 'recensies' of bij 'aanbevelingen' op mijn LinkedIn profiel.

Joyce Blauwhoff.

Voorbeelden van opdrachtgevers waar J. Blauwhoff, pedagogische trainingen en advies voor heeft gewerkt: