Wederom een tevreden opdrachtgever bij JB Expertise

TopNannyEnige tijd geleden heeft JB Expertise een nieuwe workshop ontwikkeld. De workshop “Taalrijke interactie tussen beroepsopvoeder en kind” is goed ontvangen! Zie hieronder een reactie van een Cindy Schuurink, directeur van TopNanny BV. Dit bureau is in 2014 door het magazine Glamour uitgeroepen tot “gerenommeerd nannybureau in Nederland”.

“Op een plezierige, positieve en inspirerende manier heeft Joyce voor TopNanny een nanny workshop gegeven. De workshop ‘Interactie vaardigheden tussen een TopNanny en een kind’ is enthousiast ontvangen door onze nannies. Joyce is helder in haar communicatie en ze vertaalt op een creatieve manier de theorie naar de praktijk. 

Joyce weet met praktijkvoorbeelden en haar energieke manier van trainen haar enthousiasme over te brengen op de deelnemers waardoor zij de workshop als zeer prettig ervaren. Daardoor wordt een nanny in de gelegenheid gesteld makkelijk nieuwe vaardigheden aan te leren of komen zij tot een dieper inzicht over hun eigen functioneren. Wij bevelen Joyce van harte aan en zullen haar zeker vaker inzetten binnen ons nanny bureau.”

Deze workshop is ook goed in te zetten als ouderavond of studiedag.
>>Klik hier voor meer informatie over deze workshop.

Leuk artikel? Deel het!

Wil je op de hoogte blijven?